Opis izdelka

Opis:

Megleno očala, ki so ne samo siten, prav tako lahko privede do nevarnih situacij zaradi začasne slepote!

Masko anti-fog nos pad je zagotovo najboljši izum za očala wearers v letu 2020! preprečite tako, da topel zrak iz oviranje pogled!Toplo sapo lahko preusmerite na straneh svoje maske in prazna, seveda.Ni bolj zamegljen in zamegljen vid!

Nos ploščica je narejena iz trpežne super soft gume, silikona, ki ustreza vsem nos oblike tesno.vstavite to v vašo masko in da bo dihanje z masko zelo enostavno!Primeren za zdravnike, medicinske sestre, znanstveniki, poslovneži, gradbeni delavci, učitelji in vsa očala wearers.

Ni več nerodno, megleno očala!

Snap to do zdaj!

funkcija:

Nič več megleno očala

Nos most je zasnovan za nosi očala, ki preprečujejo rosenje očal.To izstreljuje topel zrak iz vaš dih in vam zagotavlja z jasno vizijo.

Dodatno udobje

To lahko zmanjša nos nelagodje, ki je posledica trenja, ko je nosil masko.Prav tako pomaga povečati prostor masko, kar diha bolj svobodno in lažje.

Enostaven za namestitev

Preprosto postavite nos pad med masko in most na nosu, da se pripravi na vroč zrak iz masko.Lahko se uporabljajo za vse vrste mask.

Primerna za vsakogar

V primerjavi s PP plastike, naš nos blazinice so narejene iz super mehkega silikona, ki je bolj udobna na koži in lahko enostavno oris koli obliko nosu.

Široko paleto aplikacij

Za tiste, ki ne želite biti moteni z megleno očala, kot so zdravniki, medicinske sestre, znanstveniki, poslovneži, gradbeni delavci, učitelji, itd., nos pad je res uporaben izum.Zelo primerna za vsakodnevno nošenje.

Specifikacije:

Teža: 10 g

Velikost: 9*5*1 cm

Material: Silikon

Paket Je Vključeno:

1*Anti-zamegljevanje maska za nos trakovi

  • Poreklo: CN(Izvora)


SKU: a1053

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade