Opis izdelka

Dragi prijatelj, smo le začeli oblikovati po tem, ko smo dobili nalog.Lahko nam pošljete logotip v formatu JPG ali PNG, ki jih sporočilo, ki nam in kraj bi neposredno in v 12hours pokazal ti bom načrta za check in po tem, ko dobiš potrditev, bomo začeli s pripravo in pred odpremo sem vam bo pokazal končni izdelki, ki jih je treba preveriti.Tako vam ni treba skrbeti za oblikovanje ali kakovosti.Boste zadovoljni.

Materiali

žamet, tkanine, Mircrofiber, impressing

Opis

Po meri 100 Prilagodite visoke kakovosti vrvico Mircrofiber nakit Blago vrečka z logotipom。

Različne barve so na voljo

* Toplo dobrodošli prilagajanje preko risbe in vzorci.

* Po meri izdelane torbice, ki bo dobil več strank in povečati konkurenčnost na trgu.Dodajte svoj logotip, ime podjetja ali slogan in gredo.

* Vse torbe so izdelane po naročilu.Vseh slik: Samo primer.Jaz osebno to torba za podjetje/osebo z njihovim LOGOTIPOM.

♥ 【Velikost】♥

Vaši meri velikost torbe je OK,skoraj vsi velikost je OK.Prosimo, convo me s svojo zahtevo.Pristojbine, ki je glede na velikost vrečke in quanity torbe, ki jih potrebujete.Če vaše količina je v razsutem stanju, lahko meri, druge barve, razen barve možnosti od povezavo.

♥ ♥ ♥ 【, Kako, da bi 】♥♥♥

Prosim, pošljite mi VSE po meri podrobnosti spodaj preko sporočilo.

1.Torbica Barve

2.Logotip ali besedilo, če želite očarati

Sprejemamo vsak jezik, da prilagodite tako, kot vam je všeč.Če želite navdušil logotip ali besedilo v zlato ali srebrno folijo, lahko storimo, kot tudi.

Če vaša količina, ki je nad 500pcs, lahko izberete druge barve, razen barve možnost zgoraj, lahko izberete druge barve, kot želite med naslednjimi barvami.

  • Priložnosti: Poročni & Posla, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Veliki Dogodek, Upokojitev, Spol Razkrivajo, Rojstni Dan, Hiša Se Gibljejo, Dan otrok, April Fool ' s Day, Nazaj V Šolo, Kitajsko Novo Leto, Dan Zemlje, Očetovski Dan, ZAHVALA, Božič, Valentinovo, Noč čarovnic, Velikonočni, Diplomi, Obletnica, Materinski Dan
  • Število Kosov: 100 kozarcev
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec: Brke, chevron, Noben, Cartoon živali, Fant In Punca, Risanka Avto, Risanka Slika, Obraz, Nevesta & Ženina, KRONO, Število, Arhitektura, Predalčni, Pismo, Oblačila, Hrana, črtasto, Cvet, Metulj, Srce, Star, KRŠKO, angel, ZEBRA, Barva, PIKA, Ljubitelji, drevesa
  • Številka Modela: 001
  • Material: Krpo


SKU: a1080

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade