Opis izdelka

Bullet Točk: 1、1. Enostaven za namestitev, preprost za shranjevanje, enostavno, da odteče po kopanju.Ta kad set vsebuje 12 nosilec, 1 vbrizgavanje vode blazine, 1 možganov ventila in 1 odtočne cevi.

2、2. Ne zahteva napihljiva kad, in lažje za namestitev.Po prejemu blaga, 6 oklepajih so bili nameščeni, boste le morali namestiti posebne oblike oklepajih.

3、3. Zložljivo kopalno kad je bolj priročen za shranjevanje.Kad je le okoli 3 kg, ki je enostavna za premikanje, in se lahko uporablja v različnih prizorov kot na prostem.

4、4. Za zmerno ceno kad je primerna za vse letne čase, vročo kopel v zimskem času in kul kopel v poletnih mesecih.Velikost dvojno zložljivi kad, ki je večje od tradicionalnih kad, ki je okroglo kad.lahko sprejme kopel z vašo družino.

5、5. To kad je zložljiv, majhne velikosti, ni potreben prostor, da jih lahko nosite in shranjujete prostor, primeren za majhna stanovanja ali ko potujete.

Opis:

1. Enostaven za namestitev, preprost za shranjevanje, enostavno, da odteče po kopanju.Ta kad set vsebuje 12 nosilec, 1 vbrizgavanje vode blazine, 1 možganov ventila in 1 odtočne cevi.

2. Ne zahteva napihljiva kad, in lažje za namestitev.Po prejemu blaga, 6 oklepajih so bili nameščeni, boste le morali namestiti posebne oblike oklepajih.

3. Zložljivo kopalno kad je bolj priročen za shranjevanje.Kad je le okoli 3 kg, ki je enostavna za premikanje, in se lahko uporablja v različnih prizorov kot na prostem.

4. Za zmerno ceno kad je primerna za vse letne čase, vročo kopel v zimskem času in kul kopel v poletnih mesecih.Velikost dvojno zložljivi kad, ki je večje od tradicionalnih kad, ki je okroglo kad.lahko sprejme kopel z vašo družino.

5. To kad je zložljiv, majhne velikosti, ni potreben prostor, da jih lahko nosite in shranjujete prostor, primeren za majhna stanovanja ali ko potujete.

Značilnosti:

1. Vedro je izdelano iz debele plastične, mehko, zložljive, trajne in izolirana.Otroci potrebujejo, da se nadomestilo za odrasle pri uporabi.

2. Nova kad ima malo vonja, ki postopoma izginejo, potem, ko je bilo dano v zraku za obdobje.

Specifikacija:

Material: breskev kože, toplotna izolacija, bombaž, nepremočljiva PVC krpo

Primerno za težo: spodaj 300kg

Primerno za višino: spodaj 190 cm/74.80 palčni

Poraba vode: približno 100-150L

Velikost: približno 117*70*50 cm/46.06*27.56*19.69 palčni

Seznam Vsebine:

Zložljivo Kopalno Kad*1

Pipo,*1

Podpora Palica*1 Set

Teleskopsko Odtočnih Cevi*1

Vbrizgavanje Vode Blazine*1

  • Vrsta: Kadi, Zložljivo kopalno kad
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starostna Skupina: Otroci
  • Izdelek: Napihljiva Kad
  • Številka Modela: Zložljivo Kopalno Kad
  • Material: Plastični, Breskev kože, toplotna izolacija bombaž, nepremočljiva PVC krpo
  • Pokrov: S Pokrovom
  • Tip 1: Otrok kopel
  • Ime: Kopalna kad sod
  • Funkcija: Okolju Prijazno


SKU: a1122
Antoshinadkaboda
2021-05-09
5/5
Perfect nothing to say. Very good purchase
Nknolles
2021-05-04
1/5
Item never received, lost by the carrier. The seller recognized it himself but since it is about refunding me he does not respond to my messages and Aliexpress also refuses to refund me! I put a star because I have no choice otherwise there would be none! It's a real shame! You will hear about me!
Cdznjujh344
2021-04-13
5/5
Description The exact bathroom is soft and pleasant. Is there one thing but I don't understand this marriage? Here's a hole outside.
Mari Viscomi
2021-06-07
1/5
Worst customer service I´ve ever experienced. They respond but you don´t get any answers to your questions. Never got my order and only got about 75% of my money back. Scammers!

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade