Opis izdelka

Opis Izdelka

Rezanje Umre Velikost:93*76mm/112*100mm

Material:kovin

2pcs/veliko

Če ste našli izdelke manjka ali zdrobljen, ko prejme paket, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vedno bomo vam zadovoljni rezultat!

O Pošiljki

1.Dostava worldwid

2.Obljubimo, da ga pošljete, da jo wthin 8 ur.

3.Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov in telefonska številka pravilna.(Imena, ki jih je treba izpolniti i s polnim imenom in priimkom)Če želite spremeniti vaš naslov , se obrnite na nas v času.

4.Prosimo, upoštevajte, da je vaša zaščita rok.Če je zaščita rok je kmalu potekla , vendar je blago še ni bilo dobavljeno.Prosimo, ne skrbite.Lahko nas kontaktirate za razširitev zaščite obdobje za vas.

5.Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti.Bomo biti odgovorna za vaše naročilo! (Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake pri približno 0,5 0,8. Prosimo, potrdite, da jo lahko sprejmete pred nakupom)

Dostava Uspešen/Okvare

1.Če je blago dobavljeno uspešno, lahko so tudi zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, da nam petimi zvezdicami pohvale.Še enkrat hvala za vašo podporo.

2.Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti.Bomo biti odgovorna za vaše naročilo!

  • Uporaba: za diy scrapbooking
  • Material: Kovine
  • Količina: 2pcs/veliko
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: UG-33


SKU: a145
Walter Dupuy44
2021-05-22
5/5
Beautiful cutting die. You can see how it cuts in a video named "26 Die Cut Collection - Testing Cutting Dies" by Dazzling Handmade on Youtube. There are more videos about die cuts and stamps, so check it out.

Podobni izdelki

Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Podpora 24/7

zgoraj Storitev

Moneyback

Vrnitev Exchange

Darila

Nagrade